Oplevelser for hele familien

Fæld selv juletræer

Vi har omkring gården over 10.000 juletræer hvor der skulle være god mulighed for at netop I kan finde TRÆET der skal pryde jeres stue i år. Der er save og trækvogne til fri afbenyttelse. Gå gerne en hyggelig tur i skoven, selv om i skulle ende med at købe et allerede fældet træ ved gården.


 

Kaniner og kat

Kom indenfor i laden hvor der i halmen gemmer sig søde tamme kaniner som elsker selskab. De er håndtamme og venter kun på at blive kælet med. De elsker en frisk gulerod eller andet grønt. Måske møder i gårdens kat "Champis". En rigtig musejæger som elsker en god lur i sofaen efter en vellykket jagt.

Bål 

Varm jer gerne omkring vores bålsted....!Gløgg, æbleskiver mm.

Vi ville ønske, at vi kunne byde jer velkommen ind i varmen i caféen. På grund af de gældende retningslinjer finder vi det ikke forsvarligt at invitere indenfor og derfor serverer vi gløgg, kaffe, æbleskiver mm på "plænen" bag gården. Her er opstillet bord/bænkesæt som kan benyttes. Tag godt med varmt tøj på.
 

Butik i stalden

Tag en tur i stalden og lad dig friste af diverse kunstneres og gør-det-selv folks kreationer. Det spænder vidt lige fra glaskunst til drejede jule-træfigurer.